reformas_pavimentos_parquet

Moltes cases tenen parquets i paviments espectaculars amagats sota les catifes, que romanen a l’espera de ser descoberts i reviscuts. Un terra vell i en mal estat pot transformar-se en una meravella a un cost relativament baix.

La calor natural i la bellesa del parquet i el terra de rajola antiga aconsegueixen realçar qualsevol espai i ben val la pena l’esforç de preservar-los.

Truqui’ns i estarem encantats d’avaluar i cotitzar la restauració del seu paviment o parquet, és molt més barat i més d’acord amb la personalitat d’una casa que instal·lar-ne un de nou.

Quan restaurem terres de fusta originals, sovint en realitzar un poliment molt suau i una capa d’oli, cera o poliuretà aconseguim eliminar les ratllades i que es vegi un gran canvi.

Podem reparar el seu parquet :

  • Substituir peces de fusta
  • Podem omplir buits i ratlles profundes
  • Selecció de colors i aplicació de prova
  • Selecció d’acabats i vernissos
  • Proves d’estanquitat

Més de 75 anys de servei

A Reforming comptem amb l’última maquinària del mercat aconseguint acabats molt superiors als dels models ordinaris. A més disposem d’unitats d’extracció de pols, pel que el procés és molt més net.

També apliquem les cures artesanals que s’han de seguir a l’hora de restaurar terres de fusta i paviments de ceràmica centenaris. Durant 75 anys hem restaurat la bellesa natural de centenars de paviments a la Costa Daurada.

Hem restaurat paviments de tot tipus en hotels, locals comercials, residències, pubs, restaurants, discoteques, escoles, col·legis, en terres esportius, en complexos d’oci, oficines, botigues i biblioteques.

La reparació del seu parquet o paviment requereix la màxima cura. Contacti amb nosaltres per saber què podem fer.