Reforma Integral per Vendre El teu Habitatge

Posted by on nov 19, 2013 in Rehabilitaciones | No Comments
Reforma Integral per Vendre El teu Habitatge

Tant en comprar com en rehabilitar un habitatge hi ha una gran quantitat d’aspectes que parlen del valor que té la casa, des de la ubicació, els metres quadrats, el barri, nombre de dormitoris, banys, etc. Tenir en compte tots ells, a l’hora de fer reformes integrals és molt important; Si no pertanys al món de la construcció potser millors o redueixis el seu valor sense intenció. Per això cal saber reforma integral per vendre el teu habitatge .

Cal avaluar les característiques del barri on vius, depenent de si és la teva intenció en un futur vendre la casa o si ni tan sols t’ho has plantejat.

En el primer cas, aspectes com incorporar una piscina es pot contemplar com un valor afegit, però si el potencial comprador de l’habitatge té nens petits, pot ser que sigui un motiu per disminuir el valor de la casa.

Si comptes amb pati, el tenir prolix, ordenat i lliure de runes és essencial, molt més del que pot ser el fet que tingui o no mobiliari d’exterior.

La pintura deteriorada, els murs esquerdats o en mal estat, són una de les primeres coses que cal reparar amb vista a una venda, com sabem tot entra pels ulls, i veure una propietat en decadència no és per res atractiu.

Els colors ideals per pintar la façana d’una casa en venda són els neutres (blancs, grisos, blaus, beix o crema).

La porta principal, com a tal ha d’estar intacta, tenir un color adequat i d’acord a la resta de la façana i denotar certa importància.

Reforma Integral per Vendre el teu Habitatge

L’interior d’una casa en venda

El lloc per emmagatzemar és primordial, sempre hi ha molt per desar.

Els terres a l’hora de fer una reforma integral són de les primeres coses que cal tenir en compte, les rajoles trencades i descolorides brinden mal aspecte i descuit. Sempre és millor que els terres siguin de fusta o rajola, abans que d’altres materials com vinils i catifes.

Les aixetes tacades o gotejant són una cosa que tampoc has de deixar de canviar.

Pel que fa a la cuina, la pica, els armaris i el taulell són de les coses que més es valoren i en què posarà la seva mirada un possible comprador.

La cambra de bany també és molt important per a algú que vol comprar una casa, es fixarà en l’amplitud, la ventilació, les prestacions, així com en el seu revestiment.

Reforma Integral per Vendre el teu Habitatge

Si has de reformar la teva casa o local, no dubtis a consultar-nos, el nostre servei està disponible a Altafulla, Torredembarra, Coma-ruga, Calafell, Segur de Calafell, Cunit, Cubelles, Vilanova i la Geltrú, Sitges.

Imatge : bleeckermountainlife.blogspot.com, quakerrose.com, www.neverpaintagain.co.uk

Post by Veronik A. García