Puc pagar la reforma del bany del meu pis o de la meva casa?

Posted by on jun 13, 2013 in Rehabilitaciones | No Comments
Puc pagar la reforma del bany del meu pis o de la meva casa?

És possible reformar el teu bany sense gastar una fortuna. Els estudis demostren que la reforma d’un bany és la segona més desitjada d’entre les millores per a la llar (la primera és la reforma integral) i pot ser molt més assequible que reformar la cuina.

1.- Determina un pressupost per a la reforma i cenyiu-vos a aquest.

El primer pas és determinar el teu pressupost. Cal fer una recerca i planificar. És important també, establir un objectiu de temps. Fer una reforma de bany de baix cost no té per què implicar l’ús de materials barats, ni retallar aquell aspecte que t’agradaria afegir al bany, ni renunciar a les característiques d’alt nivell que desitges. Has d’estar més preparat per planificar que per fer la reforma en concret. Sol•liciteu diferents pressupostos per comparar i escolliu el pressupost amb més bona relació – qualitat preu.

2.- Puc fer alguna cosa jo mateix?

En primer lloc, has de determinar la quantitat de la feina que vols fer tu mateix. Si tens algunes habilitats bàsiques en la construcció et pot estalviar alguns diners. Però normalment, la falta de coneixement pot produir costos extres i més elevats. Per exemple, la tasca de demolició, una feina que en sí podria semblar senzilla: treure el tocador, l’armari, la banyera o el dutxa, les rajoles velles… amb un cop inadequat a una canonada podria provocar una fuita, llavors caldria contactar un professional per a resoldre el problema.

3.- Tingues una idea del disseny que vols.

Pots estalviar el cost de contractar un dissenyador del teu propi bany. Pots fer-te una idea del que més t’agrada mirant revistes, traient idees de casa dels amics,… ajudarà a decidir el que desitges del teu nou bany.

Si necessites més espai, cal que determinis els armaris o els passadissos que comparteixen una paret amb l’espai del bany que es podria incorporar. Llavors, necessitaràs l’ajuda d’un professional de la construcció per determinar si les parets es poden eliminar sense necessitat d’afegir suport addicional.

També tingues en compte que canviar elements de l’electricitat i la lampisteria al bany augmenta el cost considerablement. Hauràs de contractar un professional amb llicència per a aquest tipus de treball.

4.- Temps extra en la planificació es tradueix en estalvi.

Sigues creatiu en la planificació. Fes una ullada a les botigues d’antiguitats a la recerca d’elements que poden ser restaurats o envernissats per proporcionar un aspecte únic al teu nou bany. Si tens alguns armaris al bany, considera reemplaçar només les portes i tornar a pintar els marcs existents.

Reformar el teu bany amb un pressupost tancat requereix invertir temps i esforç. Quan estigueu a punt per començar a planificar, feu-nos-ho saber! Estarem per vosaltres.

Leave a Reply