ROCAMAR-220x170

A Reforming som especialistes en la rehabilitació d’edificis . El pas del temps afecte als edificis tant a la part visible com les façanes o les escales i parts comunes com en les estructures i filtracions d’aigua . L’aïllament i el tractament específic dels materials i estructures dels edificis augmenten la seva vida útil i milloren les condicions de vida de la comunitat de veïns .

Si necessites rehabilitar un edifici de valor patrimonial , el primer a tenir en compte és si l’edifici està catalogat , si té pot dirigir a l’ajuntament de la seva comunitat i l’informaran en cada cas dels passos ha seguir. Si el seu edifici té un valor històric o estètic a la seva ciutat ha de confiar en una empresa especialista per realitzar la rehabilitació donat l’alt valor patrimonial d’aquests edificis .

Les masies i cases de camp tenen també les seves particularitats pel que fa a estructura i materials . En reforming tenim una extensa experiència en la rehabilitació de tot tipus d’edificis rústics i cases rurals .