reformas_integrales

Les reformes integrals milloren l’entorn i impregnen l’espai a reformar amb la personalitat i gust del client. La nostra filosofia és projectar espais i ambients personalitzats que funcionin per al client. A Reforming treballem per millorar l’estètica, l’eficiència i l’ús de l’espai. El nostre objectiu és proporcionar solucions funcionals, accessibles, originals i ecològiques. Adaptem cada projecte a la necessitat i capacitat econòmica del client.

 ¿ Reforma parcial o integral ?

 Les raons per reformar un espai poden ser moltes: millorar la qualitat de vida i el confort de la llar, canvis de les necessitats familiars, millorar la imatge de l’empresa o botiga davant de clients i associats, aconseguir un estalvi energètic, millorar el preu d’un habitatge abans de tractar de vendre- …

 Equip Reforming

 Comptem amb un equip de persones format per professionals acuradament seleccionats pel seu alt nivell de coneixement tècnic i els seus anys d’experiència en el sector de les reformes: obra, fusteria d’alumini , PVC i fusta, pintura, decoració fontaneria, electricitat, gas, climatització, calderes, il·luminació, telecomunicacions, etc.

 Reformem tot tipus d’edificis, d’habitatges a locals comercials passant per edificis governamentals, en aquesta secció apareixen algunes de les últimes reformes que hem dut a terme.

 Per donar-li l’última empenta per decidir-se per Reforming, dues coses ens diferencien:

 1 . Tenim la màxima especialització possible en reformes derivades del clima costaner.

2 . El nostre sistema de treball està garantit: Anàlisi i control continuats en totes les fases del procés.

 Truqui’ns i parlarem del seu projecte