reforming03

Si ja fa temps que li ronda la idea de remodelar la cuina, ha de saber que hi ha tantes possibilitats de disseny i preu com pugui imaginar. Sovint els diners és el major fre en el moment de prendre la decisió, perquè… per què hauríem d’invertir diners en un espai al que estem tan acostumats?

Però cal aturar-se un moment i mirar la reforma des de l’angle contrari, què guanyem amb la reforma de la cuina?

La cuina té un pes tan important en la vida familiar que una reforma adequada aconsegueix beneficis en tots els nivells: qualitat de vida, millora de la productivitat, augment de la higiene i la salubritat i estalvi energètic (que a la llarga és estalvi de diners). A més una de les coses que més augmenta el valor d’una propietat és una cuina renovada.

 Les nostres credencials

Des dels nostres 75 anys d’experiència sabem que una reforma de cuina va més enllà del disseny i l’estètica. La nostra experiència li pot estalviar temps i diners en la partida dels possibles problemes imprevistos. A més coneixem tots els trucs: solucions emmagatzematge, substitucions intel·ligents per a materials d’alta qualitat, materials per a cada zona … etc.

La nostra garantia de qualitat així com les referències de centenars de veïns a la Costa Daurada avalen la bona tasca de Reforming.

Una empresa és tan bona com l’últim treball que hagi fet, per això us animem a que us passegeu per algunes de les últimes cuines que hem reformat, perquè conegueu de primera mà els resultats que oferim.