reforming02

Pensa en reformar la seva cambra de bany? Us animem a fer-ho. Es tracta d’una de les reformes més satisfactòries perquè gaudim d’una nova versió de l’estància més personal de la casa. Tota la família agrairà que el nou espai sigui fresc, net, útil i confortable.

Alguns dels passos que li asseguraran una reforma del bany en condicions:

  •   Determineu un pressupost que serà el que servirà de base per a la selecció de materials i acabats .
  •  Penseu en la possibilitat de reutilització de mobiliari ja existent. Això li permetrà estalviar diners per al que sí que és necessari canviar.
  •  Definiu un estil (clàssic o modern, blancs o colors … ) que li serveixi de guia .
  • No oblidi la importància de la il·luminació. Una bona il·luminació aconsegueix que un bany petit sembli més gran.
  • Detecti si té problemes de ventilació o humitats perquè és el moment de resoldre’ls.

 Volem proposar un pla de renovació que busqui la rendibilitat i la practicitat, que al seu torn incorpori totes les seves idees creatives, suggeriments i desitjos.

 Un treball reservat a professionals qualificats

 La reforma d’un bany és una tasca molt complexa, només un professional experimentat, amb les credencials adequades, amb una reputació sòlida, una cartera de projectes acabats i referències demostrades és capaç de dur-la a terme de manera garantida.

A Reforming responem davant de qualsevol situació que es presenti. Ens posem a la seva disposició per estudiar acuradament la manera més positiva, efectiva i pràctica de repartir el pressupost de què disposi. A més de realitzar la concessió de llicències legals i les assegurances necessàries comptem amb una gran cartera de contactes amb múltiples proveïdors per poder oferir-li la millor selecció de materials, dissenys i acabats.

 Contacti amb nosaltres per obtenir pressupost gratuït i idees per a la reforma del seu bany.

 Aprofiti la nostra consulta gratis